Loading...
Voel je thuis in je eigen huis
06 - 42 23 51 44

Wie ben ik

Corinne Oosterman-de Sain

Ik ben Corinne Oosterman-de Sain, 41 jaar, getrouwd met Jasper Oosterman en we hebben natuurlijk de allerliefste kinderen;-) Maud is 12 en Jorn is 10 jaar. Onze cockerspaniel Loek is een blije toevoeging aan dit geheel!
Mijn werkende leven heeft zich vooral binnen P&O en de werving&selectie afgespeeld. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan tot ik in 2016 de ruimte kreeg om het roer om te gooien. Mijn creatieve kant was nu aan de beurt: ruimtes mooi maken en mensen daarbij te helpen!
Dit deed ik van kinds af aan al met mijn eigen kamer, maar om hierin professioneel te worden heb ik de opleiding voor interieurstylist gevolgd. Daarnaast heb ik mij verdiept in Feng Shui. Dit is de Chinese binnenhuis architectuur van “plaatsen en indelen”. Denk bijvoorbeeld aan het effect van kleuren in een ruimte maar ook de persoonlijke beleving daarbij. Een ruimte kan esthetisch mooi zijn maar moet ook praktisch en huiselijk zijn.

*EEN HUIS KAN JE BOUWEN MET JE HANDEN, EEN THUIS ALLEEN MET JE HART*

Ik kwam zelf tot de ontdekking dat dit gevoel belangrijk is door het overlijden van mijn lieve oma. We hebben uren samen kopjes thee gedronken en toen zij overleed wilde ik alleen maar een paar kopjes van haar om mij heen hebben. Dat gaf mij een prettig en huiselijk gevoel en zo is ze altijd een beetje bij mij…
Dat je mensen zo blij en verrast ziet na een styling of na de oplevering van een nieuw- of uitbouw is het allermooiste aan mijn vak.
Ook zakelijk moeten mensen zich prettig voelen om goed te kunnen functioneren; ook hierin zie je een ontwikkeling waarin de werk- en ontvangst ruimtes steeds huiselijker worden.
Vaak loop ik een langere periode met mensen mee en probeer ik zoveel mogelijk uit handen te nemen. Je bent druk genoeg met een baan, gezin en huishouden dat het begeleiden bij een project of nadenken over indeling of kleuren fijn is om even aan een professional over te laten.
Je weet wel wat je wilt en mooi vindt maar er is zoveel keus dat het lastig is dit toe te passen naar je eigen huis en vooral je persoonlijkheid.
Het is de kunst de spullen zo toe te passen dat het knus, praktisch, persoonlijk en eigentijds is. Trends zijn heel leuk en vernieuwend maar gaan ook snel weer voorbij. Ik zoek naar de combinatie van je eigen spullen die persoonlijk zijn en voeg trends toe die ook bij je passen.
Platforms als Pinterest of Instagram zijn geweldig maar een huis moet ook leefbaar zijn en af en toe een rommeltje....dan nog moet je een thuis gevoel hebben!
Ik help je de juiste combinatie te vinden tussen persoonlijk, praktisch, realistisch en mooi te wonen of te werken.
Mensen vragen vaak aan mij welke “stijl” ik zelf heb thuis. Deze gaat ook mee in ons gezinsleven en veranderd regelmatig, net als ons leven ;-)

Ik help je graag dit ook bij jou te kunnen realiseren en aan het eind van dat project te kunnen zeggen: VOEL JE THUIS!

Liefs en knusse groet,