Loading...
Voel je thuis in je eigen huis
06 - 42 23 51 44

Intakegesprek en offerte op maat

01

Het eerste gesprek

02

Akkoord op de offerte

03

We gaan een ontwerp maken en uitvoeren

04

Genieten in je 'nieuwe' huis

Wij streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke interieuradviezen en -diensten te bieden. Onze aanpak begint altijd met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit persoonlijke gesprek maken we kennis en inventariseren we wie je bent, hoe je leeft of werkt, en waar je specifieke problemen en wensen liggen.

Na dit waardevolle intakegesprek gaan we aan de slag met het maken van een op maat gemaakte offerte. In deze offerte worden al jouw wensen en behoeften verwerkt. We nemen de tijd om de offerte uitvoerig met je te bespreken en begeleiden je gedurende het hele proces, zodat je volledig op de hoogte bent van alle aspecten van het betreffende project.

We begrijpen dat elke klant unieke voorkeuren en doelen heeft. Daarom bieden we flexibiliteit in onze dienstverlening. Na het advies- of ontwerpproces bespreken we of je zelf aan de slag wilt gaan met de implementatie of dat je graag onze begeleiding wilt blijven ontvangen.

Onze begeleiding kan verschillende vormen aannemen. We kunnen fungeren als tussenpersoon bij de bouw of verbouwing van je huis, waardoor we ervoor zorgen dat jouw visie duidelijk wordt gecommuniceerd met alle betrokken partijen. Daarnaast kunnen we je ondersteunen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken of bank, waarbij we rekening houden met jouw stijl en budget. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk van professionals, zoals schilders en hoveniers, waar we op kunnen vertrouwen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Alles is bespreekbaar en wordt ingezet naar wat voor jou nodig is.

Jouw tevredenheid staat voorop. We streven ernaar om een naadloze en plezierige ervaring te bieden, waarbij we jouw visie en wensen vertalen naar een prachtig interieur dat perfect bij jou past.

Neem vandaag nog contact met ons op om een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek in te plannen. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw droominterieur!