Loading...
Voel je thuis in je eigen huis
06 - 42 23 51 44

Tarieven

Bij Corinterieur geloven we in de kracht van gepersonaliseerde interieuroplossingen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. Omdat elk project uniek is en specifieke aandacht vereist, kunnen we geen standaardtarieven vermelden.

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder:
Styling van bestaande woningen, begeleiding bij de bouw of verbouwing van je woning, inclusief advies voor nieuwbouwprojecten, inrichting van slaapkamers en werkkamers, advies voor veranda's en tuinen in samenwerking met een hoveniersbedrijf, zakelijke en commerciële styling voor kantoren, ontvangstruimtes, wachtkamers, etalages en winkels, verkoopstyling om je woning verkoopklaar te maken voor professionele fotografie, styling op locatie voor fotoshoots, reclame-opnames en meer...

Wij begrijpen we dat duidelijkheid over de tarieven belangrijk is. We streven ernaar om transparantie te bieden en onze klanten een eerlijke prijs te geven voor het werk dat we leveren. Omdat elk project specifieke eisen en vereisten heeft, stellen we een passende prijs op maat op zodra we een goed begrip hebben van wat we voor jou kunnen betekenen.

We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we je wensen en doelen grondig kunnen bespreken. Op basis van dit gesprek zullen we een gedetailleerde offerte opstellen die aansluit bij jouw budget en verwachtingen.

Wij streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige interieuradviezen en -diensten die zowel esthetisch als functioneel zijn. Ons ervaren team van interieurstylisten staat klaar om je te helpen bij het creëren van een inspirerende en harmonieuze leef- of werkomgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe we jouw interieurwensen kunnen realiseren.